Kia-dealer Marknesse zit vol ambitie

[terug]

 

April 2011 [bron Flevo Post]

 

Marknesse - Twee ervaren vakmensen in de autowereld van de Noordoostpolder hebben elkaar gevonden: Ben van Tilburg (40), voormalig verkoper van diverse autobedrijven in de regio, is per 1 januari partner van Peter Pals (58), Kia-dealer in Marknesse.
De twee, die elkaar hebben ontmoet in de businessclub van Flevo Boys, zitten vol ambitie. Kia is het snelst groeiende automerk in Nederland. Gekoppeld aan de ervaring en de kwaliteiten van de twee ondernemers betekent dit als vanzelf een forse groei van het autobedrijf in Marknesse.

Autobedrijf Pals & Van Tilburg gaat mede daarom direct verbouwen. De receptie wordt door Aannemingsbedrijf Houtman gemoderniseerd en er komt 300 vierkante meter showroom bij, bijna een verdubbeling van de huidige showruimte. De verdieping boven deze showroom wordt door het aangrenzende Family Fit gebruikt om dat bedrijf uit te breiden en te moderniseren.

Pals & Van Tilburg wil groeien op het terrein van verkoop, reparatie en onderhoud. Naast Kia verkopen Peter Pals en Ben van Tilburg alle merken en nemen die ook in onderhoud. Voor de after sales hebben ze Folmer de Jong aangetrokken, al vele jaren een collega van Ben van Tilburg en óók een bekende naam in de lokale autowereld. Ben van Tilburg: ‘Wat ik aan de voorkant beloof, maakt Folmer aan de achterkant waar. En andersom is dit ook het geval.’ De servicegerichtheid van de chef werkplaats is ook in Pals & Van Tilburg terug te vinden, onder meer via de haal- en brengservice en de gratis leenauto.

Ben van Tilburg gaat in de komende periode zijn specialisme uitbouwen: de zoekopdracht. Steeds vaker krijgt de autoverkoper van relaties, die geen tijd hebben voor tijdrovende inruil- en aankoopprocedures, opdracht om een bepaald type auto te kopen. Van Tilburg gaat in de regio op pad, maakt de deal rond en verzorgt zelf de aflevering.

Voor Peter Pals is na de komst van zijn compagnon de periode van overbelasting voorbij en ook hij krijgt de ruimte om zoekopdrachten te vervullen. Het vertrouwen in Kia is onverminderd groot.

‘Het afgelopen jaar hebben we het geweldig gedaan en dit jaar komen er zeer aantrekkelijke nieuwe modellen op de markt. Onder meer auto’s waarvoor vanwege een extreem lage fijnstofuitstoot geen BPM en wegenbelasting hoeft te worden betaald. Van de nieuwe Sportage verwacht ik ook veel, terwijl de Picanto en Venga altijd goed scoren.’

Showroom
Carens

Kia Carens

 

- Standaard 7 zitplaatsen
- Standaard 7 jaar garantie
- 3 verschillende motoren
  beschikbaar
- Ook leverbaar met automaat

Vanaf € 24.495,- | Bijtelling v.a. € 210,-

Lees meer >

Nieuws

Best presterende KIA dealer... lees meer

bestpresterende-02

 

 


 

 

 

LifeStyleXperience

Bekijk hier de uitzending van Vrouw&auto op RTL4 LifeStyleXperience

 

 


 

RTL4 opnames

RTL4 opnames programma Lifestyle Experience voor het concept Vrouw & Auto.nl... lees meer

 


10 jaar KIA dealerschap wordt geviert met een 3-daagse SHOW op 17, 18 & 19 april 2014... lees meer

 


John Kim Kia

 

Op 3 april 2014 bezocht namens Kia Motors de heer John Kim on bedrijf... lees meer

 


Level1 neemt 30 nieuwe Kia Picanto's in ontvangst... lees meer

Home | Pals en Van Tilburg | Actueel | Kia-dealer Marknesse zit vol ambitie
Oosteinde 12, 8316 BL Marknesse T (0527) 20 14 81
4
Sportage
 
Autobedrijf Pals en Van Tilburg | MiracleWeb 3.0